Je hebt het allemaal wel eens meegemaakt; je telefoon beschadigt, doordat je hem hebt laten vallen. Smartphones gaan tegenwoordig erg snel kapot als je ze laat vallen of als je ze ergens tegenaan stoot. Dit komt omdat het scherm van glas is en de telefoon zelf vaak erg dun is. Zonder bescherming hoop je altijd maar dat als je je telefoon laat vallen, de schade meevalt. Je pakt hem op, doet je ogen dicht, draait hem langzaam om en ja hoor er zit alweer een dikke barst in. Voorkom dit fenomeen door je telefoon een beetje extra bescherming te geven. Dit kan je doen door een telefoonhoesje te kopen of een extra scherm op je telefoon te plakken.

 

Telefoonhoesje

Een van de beste manieren om een barst in je telefoon te voorkomen, is door het kopen van een telefoonhoesje en deze om je telefoon te doen. Zo zit er een extra beschermlaag om je telefoon. Als je weer een keer je telefoon laat vallen op de grond, zal het hoesje een groot deel van de klap opvangen. De kans dat je scherm breekt is aanzienlijk kleiner geworden. Sommige hoesjes zijn sterker dan andere. Er zijn vele soorten hoesjes. Zo heb je al een heleboel iphone hoesjes. Als je een i Phone hebt en deze graag heel wil houden, kan het handig zijn om naar hoesjes iphone te kijken.

 

Extra scherm

Naast het kopen van een telefoonhoesje kan je je telefoon ook beschermen door een extra scherm op de telefoon te plaatsen. Je plakt dan een extra glas laag over het originele scherm van je telefoon. Wanneer je je telefoon dan laat vallen, vangt de extra glas laag een groot gedeelte van de klap op. Dit kan ervoor zorgen dat je originele scherm vrij blijft van barsten of scheuren. Hoesjes werken over het algemeen wel beter dan extra schermlagen.