Inmiddels zijn er meerdere telefoon providers te vinden op de markt. Elke telefoon provider heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Hierdoor kan jij de verschillende telefoon providers met elkaar gaan vergelijken om te bepalen voor welke telefoon provider jij moet kiezen. Wil jij weten welke voor- en nadelen de verschillende telefoon providers hebben? Blijf dan gerust hieronder verder lezen. 

T-Mobile provider

Eén van de bekendere telefoonproviders is T-Mobile. Tmobile beltegoed opwaarderen is lekker makkelijk om te regelen. Je zal een code ontvangen die je vervolgens kan verzilveren met jouw telefoonnummer. Het is heel makkelijk en jouw telefoon is zo opgewaardeerd. Je kan telkens controleren hoeveel geld jij nog hebt staan op de simkaart. Het nadeel van een prepaid simkaart van T-Mobile is natuurlijk dat je niet meer kan bellen op het moment dat jouw beltegoed op is. Dit geldt uiteraard voor alle telefoon providers. 

Vodafone provider

De kans is groot dat je bekend bent met de Vodafone provider. Vodafone bestaat namelijk al jaren hier in Nederland en kent verschillende voor- en nadelen. Een voordeel van Vodafone is dat het netwerk voor internet over het algemeen erg stabiel is. Hierdoor hoef jij niet bang te zijn dat je opeens zonder internet komt te zitten. Bij een prepaid simkaart heb je het nadeel dat de meeste tarieven een stuk duurder uitvallen. Je kan dus over het algemeen beter een abonnement afsluiten als je veel internet wil gebruiken op jouw telefoon. 

Lebara provider

Lebara is een favoriet van veel mensen. Deze telefoon provider maakt het namelijk makkelijk om voor een goede prijs te bellen naar het buitenland. Dat is dus ideaal wanneer jij familie in het buitenland hebt wonen, maar nog wel af en toe willen bellen. Je kan lebara online opwaarderen, maar je kan in sommige winkels ook gewoon beltegoed aanschaffen. Je kan zelfs kiezen tussen verschillende bundels. Dit kan je gewoon online aanschaffen en vervolgens op jouw simkaart zetten. Lebara kent eigenlijk in totaal maar weinig eigen nadelen, dus de nadelen bij de andere telefoonproviders gelden ook bij Lebara. 

KPN provider

Net als bij Lebara kan je bij KPN kiezen tussen verschillende bundels. Dat is een groot voordeel, omdat KPN meerdere bundels aanbiedt. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een bundel met alleen belminuten, maar KPN biedt ook internetbundels aan. Als je belminuten wil en internet wil gebruiken, dan kan je zelfs kiezen voor een combinatiebundel. Houd er dus wel rekening mee dat je de simkaart telkens moet opwaarderen wanneer alles op is. Als je veel gebruik maakt van jouw telefoon, dan wordt een prepaid simkaart eigenlijk een beetje afgeraden. In dat geval kan je beter kiezen voor een normaal telefoonabonnement.