Tegenwoordig kun je vrijwel met alle zekerheid zeggen dat bijna iedereen wel beschikt over een telefoon. Dit komt omdat de wereld over gaat op digitalisering waardoor het hebben van een telefoon een must is. denk hierbij aan werk dat vanuit huis gedaan wordt, het mailverkeer, appjes, meetings en ga zo nog maar even door. Een telefoon is erg prijzig waardoor je hier natuurlijk zuinig mee wilt omgaan. Het hebben van onder andere een telefoonhoesje is hier dan ook zeker geen overbodige luxe. In deze tekst lees hoe jij voor een optimale bescherming van jouw telefoon zorgt. 

Waar zorgt een telefoonhoesje precies voor?

Het hebben van een telefoonhoesje kun je in principe zien als een must. Door middel van zo’n hoesje worden val en stootschade geminimaliseerd waardoor je telefoon minder schade zal krijgen. Een hoesje kan er dus echt voor zorgen dat je telefoon heel blijft na een harde stoot of val. 

Wat voor hoesje moet ik hebben?

Het is erg lastig om te zeggen welk hoesje het beste is. Dit komt omdat dit namelijk per persoon kan verschillen. Hierbij is het handig om te kijken naar je levensstijl en eventueel je beroep. Wanneer je bijvoorbeeld als bouwvakker werkt, zul je veel vaker in de gelegenheid komen waarin je telefoon schade kan oplopen. Hierdoor is het handig om een hard en stevig hoesje te hebben zodat je telefoon wel tegen het een en ander kan. In tegenstelling tot de bouw, zou je ook erg actief kunnen zijn op zakelijk gebied. Hier is het dan natuurlijk erg netjes als je ook een zakelijk hoesje zou hebben. Dit zou bijvoorbeeld een hoesje van leer kunnen zijn. Zo is er dus heel veel keuze en verschilt het een beetje per persoon welke het beste bij jou past. Zo heb je ook een iPhone 12 pro hoesje van onder andere leer en zo nog veel meer. 

Een screenprotector 

Wanneer je net een iPhone 14 pro hoesje hebt aangeschaft, wil je jouw telefoon bescherming natuurlijk compleet maken. Dit kun je doen door een screenprotector over je scherm te plakken. Een screenprotector is een plaatje van plastic of glas die je over je originele scherm heen plakt. Hierdoor is jouw originele scherm minder kwetsbaar bij een stoot of val en zal de klap eerst worden opgevangen door de screenprotector. Een screenprotector heb je in verschillende prijsklasse afhankelijk van het merk en type. Zo beginnen deze vaak vanaf 5 euro en kan dit oplopen tot zo’n 30 euro.